Medewerker wijkteam Nijmegen:

Ik ben blij met kleine aanbieders zoals ZinVolledig. Jullie bieden maatwerk, denken creatief en ‘out of the box’. Dat zorgt ervoor dat ik, als medewerker van het wijkteam, mensen in herstel op jullie specifieke ondersteuning kan wijzen waar zij die ergens anders niet zo snel vinden.

Ga verder met lezen …

Vrouw, 35 jaar:

“Ik heb sterk de neiging om een rits aan ervaringen aan elkaar te koppelen, om ze vervolgens (in negatieve zin) op mijzelf te betrekken. Door gesprekken met Barbara, in combinatie met meditatie, kom ik erachter dat de ervaringen die ik op mijzelf betrek vaak niet van mij zijn.

Ja, ik heb een emotie, ja, iets kan mij raken, dat zegt dus veel meer over mij dan over de ervaringen op zich. Door inzicht hierin kom ik nu steeds meer toe aan mezelf, mijn behoeftes, mijn verlangens, waardoor ik op een gezonde manier grenzen leer aan te geven. Ik weet dat dit een levenslange les is, waarbij de begeleiding van ZinVolledig mij op dit moment op het goede pad houdt!”

Ga verder met lezen …

Steve, 42, muzikant:

“Na de eerste periode, waarin een gevoel van euforie over het overwinnen van de verslaving overheerste, begint daarna toch het gewone leven weer met alle ups en downs die je dan zonder een mogelijkheid om ergens in weg te vluchten, moet oplossen en daar is professionele ondersteuning zeker gewenst bij.

En dat is juist waar de hulp van ZinVolledig zich op richt; om je te motiveren en te ondersteunen met praktische en geestelijke hulp met de maatschappelijke problematiek die komt kijken bij het achterlaten van een deel van je oude leven, en het opbouwen van je nieuwe leven.
….Want met stoppen alleen, ben je er nog niet.”

Ga verder met lezen …