Training ‘Reset & Reload’

Heb je behoefte aan nieuwe inzichten, richting en energie in jouw leven? Gun jezelf tijdens de komende lente dan een boost de goede kant op!

In 4 bijeenkomsten van 2,5 uur onderzoeken we samen de thema’s Kiezen, Delen, Verlangen & Verzachten.

Kiezen
Durf jij keuzes te maken om bij jezelf te komen én te blijven? Om te (her-)ontdekken hoe krachtig jij kunt sturen in jouw leven, gaan we aan de slag met Paardencoaching. In samenwerking met het paard wordt jouw natuurlijk leiderschap helder gespiegeld. Wat zijn jouw kwaliteiten en wat wil je verder ontwikkelen?

Delen
Deel je genoeg van jezelf in het leven? In de tweede bijeenkomst onderzoeken we in hoeverre jij je deel voelt van het geheel. We wisselen praten af met oefeningen die jou bewust maken van jouw plek in de ruimte en in relatie tot de ander.

Verlangen
Laat jij je leiden door wat jij belangrijk vindt? Deze ochtend verken je jouw verlangen. Verlangens zijn geweldige drijfveren en richtinggevers. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen onderzoeken we welke verlangens er in jou leven. Zijn er blokkades op weg naar jouw verlangen? Ervaar dan wat nodig is om hier doorheen te gaan.

Verzachten
Jouw houding ten aanzien van jezelf bepaalt voor een belangrijk deel hoeveel energie je hebt en met hoeveel vertrouwen je het leven tegemoet durft te treden. Tijdens deze laatste bijeenkomst gaan we met behulp van meditatie en zelfonderzoek in op het thema zelfcompassie.

Lijkt jou dit wat? Neem dan contact op.

Deze training is een samenwerking van ZinVolledig en Zienswijze Training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *